EuroParcs vakantieparken

EuroParcs vakantieparken voor jong en oud

EuroParcs biedt op verschillende locaties vakantiehuizen in Nederland én Bonaire. Directeur van EuroParcs, Wim Vos heeft de leiding over het bedrijf dat op toplocaties door heel Nederland diverse vakantieparken heeft. Wim Vos van EuroParcs leidt een hecht familiebedrijf dat zich dag in, dag uit bezig houdt met de aankoop, ontwikkeling en exploitatie van resorts. Het nieuwste vakantiepark van EuroParcs in Uitdam is op zaterdag 16 juli officieel geopend door Wim Vos EuroParcs. Het park; Poort van Amsterdam, heeft een unieke ligging aan het Markermeer en doet men denken aan oude, prachtige schilderijen van uitzichten en landschappen.

Wim Vos EuroParcs heeft hoogstwaarschijnlijk heel goed nagedacht over de ligging van dit resort, want het uitzicht is adembenemend. Hier wil iedereen zijn of haar vakantie gegarandeerd doorbrengen. Nog iets moois aan Poort van Amsterdam van EuroParcs; prachtige steden als Amsterdam, Volendam, Marken en Monnickendam. Wim Vos van EuroParcs biedt met Poort van Amsterdam voor ieder wat wils!

Resort Bonaire van EuroParcs

In het verleden is er door Wim Vos Europarcs niet één, maar meerdere vakantieparken geopend. Deze vakantieparken zijn te vinden op de mooiste plekken van Nederland, maar ook op Bonaire. Resort Bonaire van EuroParcs biedt zowel jong als oud een hele belevenis! Denk diepzeeduiken in helder water of windsurfen. Het maakt niet uit of je alleen op vakantie bent, met je partner of je hele familie, want op Resort Bonaire vermaak je je gegarandeerd!

Wim Vos EuroParcs Charity Foundation

Het aanbieden van vakantiehuisjes is niet het enige waar Wim Vos EuroParcs zich mee bezig houdt. De EuroParcs Charity Foundation is een stichting die onafhankelijk opereert van EuroParcs, maar waarbij Wim Vos wel een grote rol speelt. De stichting houdt zich namelijk bezig met het gratis aanbieden van vakanties in de vakantieparken, aan gezinnen met ernstig zieke kinderen of mindervaliden. De gezinnen kunnen voor een tijdje verblijven in de Kanjerkastelen van EuroParcs, zodat ze hier onbezorgd kunnen genieten van een topvakantie! Wim Vos van EuroParcs en het bestuur van de stichting hebben het doel om nog meer Kanjerkastelen te openen, zodat meer gezinnen kunnen genieten van een zorgeloze vakantie.