Festival bruiloft

Zijn jullie dol op festivals en buitenfeestjes? Hebben jullie elkaar zelfs ontmoet op een buitenfestival? Dan is het natuurlijk helemaal toepasselijk om een festival bruiloft te houden. Wij geven je tips hoe je die vorm kan geven!

Moodboard

Begin met het maken van een moodboard. Knip plaatjes uit tijdschriften waarvan jij een festivalgevoel krijgt. Denk aan vrolijke kleurtjes, bohemian kleding en felle accessoires en zonnebrillen. Je kunt naast de kleding ook letten op objecten. Knip bijvoorbeeld een frietkraam of donutkraam uit, want die zijn ook altijd te vinden op festivals. Of heb je al aan een caravan gedacht of een badkuip vol met ijs en bier? Het ultieme festivalgevoel, daar zijn we naar op zoek! Je kunt het zo gek maken als je zelf wil

Trouwjurk

Het uitzoeken van je bruidsmode moet natuurlijk wel toepasselijk aan het thema zijn. Het komt wellicht een beetje vreemd over als alle gasten eruit zien alsof ze naar een festival gaan en jij komt in een grote baljurk met glitters en kant aanzetten.. Ieder wat wils natuurlijk, maar het is niet echt in lijn met je thema. Kies daarom altijd eerst je thema uit alvorens je trouwjurken gaat passen. Bij het festivalthema kun je gerust voor een gekleurde trouwjurk gaan. Een zachtroze trouwjurk zal helemaal fab staan tussen alle kleurige accessoires en kleding van je gasten. Wil je toch wel liever dat mensen meteen zien dat jij de bruid bent, dan kun je beter voor wit gaan, maar laat niemand anders in het wit komen! Ook al is dat wel algemeen bekend, zeg het toch nog even van te voren tegen je gasten. Een standtrouwjurk zal heel goed bij dit thema passen. Zorg dat het lekker kan meewaaien met de wind. Om de boho-hippie style door te trekken maak je je look af met een bloemenkrans met je favoriete kleuren en bloemen.