Gezamenlijke agenda app, voor u en iedereen die u kent.

Gemakkelijk een gezamenlijke agenda beheren.

De tijd van de keuken kalender is voorbij, geen problemen meer met een te kleine agenda. U kunt gemakkelijk alles bij houden op uw telefoon met de gezamenlijke agenda app, Dayhaps. Met Dayhaps is het mogelijk om een agenda te delen met uw vrienden, sportclub en uw gezin. Zo zult u geen last meer hebben van een over volle kalender in uw keuken, maar van een gemakkelijk agenda op uw telefoon. Wordt er een nieuw agenda punt aan uw gezamenlijke agenda toegevoegd, zult u hier een notificatie over ontvangen, zo blijft u gemakkelijk op de hoogte van de laatste agenda afspraken die u heeft staan. Tevens krijgt u ook een notificatie voor dat een afspraak begint. Dit kunt u allemaal gemakkelijk instellen tijdens het maken van uw afspraak.

 

Hoe kunt u hier gemakkelijk gebruik van maken?

Het werkt werkelijk waar zeer gemakkelijk, het enige dat u hoeft te doen is de app te installeren op uw telefoon. Vervolgens moet u, uw telefoonnummer invoeren, na het invoeren van uw telefoon zult u een bericht ontvangen met daar in een code voor de app. Dit wordt zo gedaan zodat u gemakkelijk een van uw famillie leden of vrienden kunt uitnodigen indien dit mogelijk is. Na installatie van de app, kunt u een gezamenlijke agenda aan maken voor u en uw gezin. Vervolgens kunt u, de mensen uitnodigen die u in deze agenda wilt hebben.

Het toevoegen van een agenda punt werkt ook zeer gemakkelijk, wat u hier voor moet doen is alleen maar op het plus tekentje te drukken en u kunt gemakkelijk de naam van de afspraak invoeren, de datum en tijd.

 

Tijd om uw keuken agenda weg te gooien en digitaal te gaan met Dayhaps, de online agenda die voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is.