Hoe vul jij je vakantie?

Het is crisis en Nederland, maar je wil toch nog wat gaan doen in je vakantie met je kinderen. Als het goed weer is in Nederland is er gelukkig genoeg te doen en is een vakantie in eigen land niet een hele slechte optie. Er is namelijk meer te zien dan dat je denkt.

Een optie, wat ook nog leuk voor de kinderen is, is een dagje naar de Efteling. Het mag misschien wel wat kosten, maar als je er nog nooit geweest bent is het voor jong en oud leuk om een keer mee te maken. Het is het dan ook meer dan waard om dit een keer te bezoeken. Een iets goedkoper alternatief is attractiepark Slagharen, wederom ook een vrij bekend attractiepark en hier kun je je ook ontzettend vermaken.

Je zou ook naar het safari park kunnen gaan in Beekse Bergen. Veel mensen weten niet dat heir een safari park te vinden is. Zelfs in Nederland is er dus een safari park te vinden. Het is natuurlijk niet zo spectaculair als een safari in bijvoorbeeld Afrika, maar het is absoluut geen slecht alternatief. Een andere optie is natuurlijk het bezoeken van een dierentuin in Nederland. Dierentuinen zijn er genoeg te vinden, zoals bijvoorbeeld Burgers Zoo of diergaarde Blijdorp.

Voor de bijzondere bouwwerken kun je afreizen naar Drenthe om daar de hunebedden te bezoeken. Terwijl je dit doet kun je ook nog een fietstocht maken op je herenfiets en damesfiets door de omgeving als je er toch in de buurt bent. Zo kun je er toch nog een leuk dagje uit van maken voor zowel de kinderen als jezelf.

Er is op internet genoeg te vinden met betrekking tot bezienswaardigheden in Nederland. Het kleine kikkerlandje heeft namelijk veel meer te bieden dan dat je denkt en voor jong als oud is er best nog veel te doen.