Geelgouden verlovingsringen

Verloven is een gebeurtenis die in populariteit aan het toenemen is. Verloven leek een beetje in de vergetelheid te zijn geraakt, maar is inmiddels weer helemaal terug van weggeweest. Verloven is eigenlijk niets anders dan naar elkaar uitspreken dat je met elkaar in het huwelijksbootje wilt stappen. Een verloving is dan ook een meer informele gebeurtenis, maar daarom zeker niet minder belangrijk voor je.

Kenbaar maken

Een verloving wordt door sommigen gevierd met een verlovingsfeest. Zeg maar een generale repetitie voor de grote dag zelf, maar dan in een wat kleinere en bescheidener vorm. Op een verlovingsfeest deel je dan met vrienden en familie jullie voornemen om te gaan trouwen. Ook kun je jullie verloving kenbaar maken door het sturen van verlovingskaarten en zelfs het plaatsen van een verlovingsadvertentie hoort tegenwoordig tot de mogelijkheden.

Bezegeling

Bij een verloving horen natuurlijk ringen. Door het dragen van verlovingsringen laat je de buitenwereld weten dat jullie voornemens zijn te gaan trouwen. Verlovingsringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Eén van de mooiste zijn de geelgouden verlovingsringen. Geelgouden verlovingsringen geven een bescheiden elegantie weer. Het zijn ringen die gezien mogen worden, zonder al te nadrukkelijk aanwezig te zijn en geelgouden verlovingsringen passen goed bij deze gedachte. Bezoek voor ringen op elnora.nl

Het dragen van geelgouden verlovingsringen

Verlovingsringen draag je gewoon om je ringvinger. Vanuit de traditie draag jeverlovingsringen als je katholiek bent aan je rechterhand en wanneer je niet katholiek bent (of helemaal niet religieus) aan je linkerhand. Oog voor detail en respect voor de traditie, maar dat is natuurlijk helemaal aan jullie om te bepalen of je jullie verlovingsringen op deze manier wil dragen.

Ruime keuze

Gelukkig is er een ruime keuze in geelgouden verlovingsringen. De tijd dat je uit slechts een paar modellen kon kiezen ligt alweer ver achter ons. Je kunt kiezen voor de klassiekere geelgouden verlovingsringen, maar je kunt ook voor de modernere variant kiezen. Met of zonder steentje en ga zo maar door. Je weet in elk geval zeker dat je met geelgouden verlovingsringen altijd een goede keuze maakt. Ringen van dit edelmetaal zijn elegant, stijlvol en daarnaast ook gewoon mooi om te zien. Een sieraad met een grote symbolische waarde!

Zorg natuurlijk dat je ook een kouseband voor trouwen hebt.