Plafonds voor een sfeerverhogend effect

Mooie plafonds werken sfeerverhogend

U zit te denken aan een nieuw uiterlijk voor uw huis of kantoorpand? Sta dan eens stil bij het plafond, u woont er immers nog jaren onder. Plafonds zijn regelmatig vergeten onderdelen in een woning of kantoorruimte. Terwijl het uitermate sfeerbepalend is voor de betreffende ruimte. Het goed behandelen van een plafond heeft een belangrijke invloed op de algehele uitstraling van een ruimte. Creëer bijvoorbeeld een intiem gevoel, of zorg juist voor een zakelijke uitstraling. Want mooi afgewerkte plafonds doen wonderen.

Een verrijking voor het ruimtelijke gevoel

Het interieur van uw woning of kantoorpand bepaalt de uiteindelijke sfeer. Maar ook de muren en plafonds spelen hierbij een aanzienlijke rol. Het gevoel in een woonruimte of kantoorpand wordt voor een groot deel bepaald door functionele en esthetische aspecten. Denk hierbij aan de plattegrond, de mate van lichtinval, de kleurstelling en het interieur is ook de uitvoering van het plafond van grote invloed. Dankzij de toepassing van innovatieve onderdelen en technieken kunnen vandaag de dag design, techniek en functionaliteit op een treffende wijze worden samengesmolten. Let op dat u de kruipruimte isolatie boven uw plafonds ook goed is. Dit is zeer belangrijk.

Het juiste gevoel, de juiste balans

Dankzij onze jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten kunt u vertrouwen op het bepalen van het juiste resultaat. Bolks Afbouw zorgt hierbij voor de juiste balans en bepaalt graag gezamenlijk met u welke invulling het beste bij de betreffende ruimte past. Zo vergt een hoog plafond in een smal huis een compleet andere aanpak dan een donker appartement met lage muren. Hoe dan ook, het bijzondere eindresultaat zal ervoor zorgen dat de gehele inrichting veel beter tot zijn recht zal komen.

» U bent op zoek naar op maat advies voor de afwerking van uw plafonds? Neem dan een erkend vakman in de arm. Bolks Afbouw voorziet u daarom graag van de gewenste inspiratie en het perfecte plafond.