Gezond afvallen? Lees hier hoe!

Inmiddels is het alweer maart en zijn veel goede voornemens alweer in duigen gevallen. Op jouw lijstje stond vast, net als bij veel anderen, afvallen of fanatiek sporten in de top vijf. Fanatiek hardlopen, een stevige wandeling maken en dat allemaal meerdere malen per week. Ook heb je vast een abonnement op de sportschool aangeschaft. Maar hoe vaak moet je per week naar de sportschool om af te vallen?

Vaak ga je enthousiast aan de slag, maar na een paar weken stop je met de geplande bezoekjes aan de sportschool. Vervolgens zit je vast aan je dure sportschoolabonnement en trek je de haren uit je hoofd van frustratie, omdat het je ook dit jaar weer niet is gelukt je aan je goede voornemens te houden. Hoe kan je dit in het vervolg voorkomen en wel gezond afvallen in de sportschool? Zo!

Ten eerste: begin rustig. Laat je lijf wennen aan de sportschoolroutines. Begin liever rustig dan dat je je in de eerste weken compleet afmat tijdens de trainingen. Op den duur ga je je bezoekjes aan de sportschool alleen maar associëren met spierpijn en blessures. Zonde!

Een tweede tip: stel doelen op die voor jou echt haalbaar zijn. Laat je begeleiden door de sportschoolinstructeurs. Zij zijn er voor en niet voor niets, je betaalt nota bene met jouw fitnessabonnement deels hun aanwezigheid. Dus maak profijt van hun kennis en ga voor die persoonlijke begeleiding. Succes met afvallen in de sportschool, nu lukt het wel!

 

Hulpmiddelen

Maak ook gebruik van hulpmiddelen. Er zijn veel hulpmiddelen verkrijgbaar die er voor kunnen zorgen dat het afvallen een stuk eenvoudiger wordt. Denk maar aan fatburners supplementen. Door deze fatburners te gebruiken wordt het afvallen een stuk eenvoudiger en dat is natuurlijk ideaal. Dit soort fatburners zijn een absolute aanrader een zorgen er voor dat je gemotiveerd blijft, omdat je zichtbaar gewicht verliest.