Hoe betaal je de juiste prijs voor je hotel

Een vakantie of huwelijksreis na je trouwdag mag natuurlijk best wel wat kosten en dat is ook niet zo vreemd. Je gaat één keer per jaar op vakantie en dat mag natuurlijk best wat kosten. Waar je echter op moet letten is dat je niet teveel gaat betalen. Hierbij heb ik het niet over de mogelijke vroegboek korting die je kunt afdwingen of vergelijkbare zaken. Nee, dan heb ik het over het boeken op de juiste website. Heel veel mensen boeken namelijk nog steeds via de bekende vergelijkingssites. Deze sites hebben één groot nadeel en dat is dat ze marge wegsnoepen bij de hotels. Dit zorgt ervoor dat prijzen kunstmatig hoger worden gehouden dan dat ze horen te zijn.

Zoek via Booking maar boek via de hotel website

Hotels zijn prima op de computer te zoeken via vergelijkingssites, echter kun je de hotel boeking beter doen op de website van het hotel. Zoals gezegd mogen de prijzen van de hotels op vergelijkingssites en de eigen hotel website niet van elkaar verschillen. Je kunt echter wel ervoor zorgen dat je wat extraatjes krijgt. Een hotel geeft je namelijk maar wat graag korting op diverse zaken wanneer je boekt via hun website. Als voorbeeld geeft dit hotel Hilversum 20% korting op het ontbijt wanneer je boekt via hun website. Dat loont natuurlijk wel.

Succes en fijne vakantie!

Ik hoop dat je begrijpt waarom ik deze blog zo belangrijk vindt en dat je met deze tips aan de slag gaat. Door te boeken via de website van een hotel kun je er namelijk niet alleen voor zorgen dat je jezelf helpt maar ook het hotel waar je boekt. Natuurlijk is dat de manier om er vervolgens voor te zorgen dat je een stuk leuker en fijner op vakantie gaat. Want dit wordt natuurlijk enorm gewaardeerd door het hotel waar je boekt. Fijne vakantie!