Stadswandeling Utrecht

StadswandelingStadswandeling Utrecht gaat dwars door de nauwe Middeleeuwse straten van de Domstad. De magie van de stad wordt nog magischer met uw eigen storyteller. De verhalen die verteld worden tijdens de wandeling zitten vol met avonturen, legenden en schurken. Vanaf het eerste moment bent u aan de lippen van uw storyteller gekluisterd. Dit is de magie van een stadswandeling door Utrecht met een eigen storyteller. U merkt al snel dat dit geen gewone wandeling is. De eeuwenoude stad komt nu namelijk pas echt tot leven met de verhalen van uw eigen storyteller.

Stadswandeling Utrecht het hele jaar door.

Het hele jaar door kunt u een stadswandeling door Utrecht maken met uw eigen storyteller. In de agenda staan vooral tijdens schoolvakanties meerdere datums op het programma. Samen met een groep gaat u op pad door het prachtige Utrecht. De geheimen uit de geschiedenis worden tijdens de wandeling op een spannende manier verteld. Al snel hangt u aan de lippen van de verteller en wilt u alle geheimen van de stad Utrecht weten. Het verborgen verleden van de stad wordt verteld tijdens een wandeling door de nauwe straten van Utrecht.

Maak een stadswandeling Utrecht samen met uw bedrijf.

Beleef samen met uw personeel een unieke stadswandeling Utrecht. Het is niet alleen een uitstekende manier om er een dagje tussenuit te gaan met uw bedrijf. Het is ook nog eens een prachtige manier om de stad van uw bedrijf beter te leren kennen. De diepste geheimen worden al snel openbaar en geven u een nieuw beeld van de stad. Zelfs als u al jaren in Utrecht woont leert u de stad opnieuw ontdekken. Met een prachtige wandeling wordt u rechtstreeks terug gebracht naar de Middeleeuwen. Laat u verrassen door onze theatrale storyteller en boek een bedrijfsuitje!

Zin in een stadswandeling door een andere stad? Bekijk eens de stadswandeling in Amsterdam!