Storytrail: stadswandeling Utrecht op unieke wijze

Een stadswandeling Utrecht is heel anders, dan iedere wandeling die u ooit gemaakt heeft. Jong en oud verbazen zich hoe leuk een stadswandeling eigenlijk kan zijn. Normaal maakt u misschien alleen in het buitenland een wandeling. Alleen uw eigen stad zit ook vol met geheimen die u nog niet ontdekt heeft. Storytrail staat bekend om de unieke stadswandelingen vol mysteries. Het verborgen verleden wordt op een theatrale manier verteld, waardoor u meegezogen wordt in het verhaal achter Utrecht.

• Unieke stadswandeling door Utrecht in 1,5 uur.
• De stadswandeling van Storytrail is niet te vergelijken met andere organisatoren.
• Ontdek de magie van een echte verhalenverteller.
• Luister naar unieke verhalen over list en bedrog in Utrecht.

Ga mee wandelen door Utrecht

Een stadswandeling door Utrecht is een unieke ervaring om eens mee te maken. U kunt met de Storytrail mee op pad vanaf één persoon. Iedere maand kunt u een nieuwe datum verwachten waarop de wandeling van start gaat. Als een stadswandeling dreigt uit te verkopen, dan komt er meestal direct een nieuwe datum bij. Storytrail probeert iedere maand een wandeling te organiseren. U kunt de kaartjes gewoon online bestellen. Als u liever met een privégroep wilt wandelen, dan kan dit ook. Vanaf 15 personen kunt u een privéwandeling op maat boeken.

Combineer een stadswandeling met een leuk arrangement

Als u besluit om een stadswandeling door Utrecht te maken, dan kunt u deze eventueel combineren met een leuk arrangement. Wij kunnen bij groepen vanaf 15 personen een wandeling op maat maken. Na afloop van uw wandeling organiseren we bijvoorbeeld een uitgebreide lunch of we gaan genieten van een high tea. Als u liever een avondvulling na afloop heeft, dan kunt u na afloop een diner boeken. Wij regelen voor een driegangendiner inclusief drankjes en een 1,5 uur durende wandeling. U kunt zo een geslaagd uitje organiseren inclusief arrangement.

Bekijk ook eens de stadswandeling Amsterdam.