Werkkleding inzetten als reclame uiting

We staan er niet vaak bij stil, maar onbewust letten we er wel op. Mensen die een kledingstuk dragen met daarop een logo, meer specifiek de logo van het bedrijf waar ze werken. Het is een stukje herkenbaarheid die ons een vertrouwd gevoel geeft wanneer we iemand over de vloer krijgen of iets bezorgd krijgen. Het mag duidelijk zijn dat goede werkkleding erg belangrijk is. Maar waar moet je op letten bij het kopen van nieuwe bedrijfskleding?

Waar moet u op letten bij het kopen van kleding?

Om moment dat u kleding koopt voor uzelf of voor uw personeel wilt u natuurlijk dat deze lang meegaat. Niets is zo vervelender dan kleding wat snel slijt of waarbij de bedrukking loslaat of wanneer de pasvorm totaal niet meer lekker zit. Goede werkkleding is doorgaans gemaakt van extra hoge kwaliteit vezels om die duurzaamheid te garanderen. De meest voorkomende stof en materiaal die worden gebruikt zijn katoen & polyester. Maar ook een veelgebruikte stof is elasthan, een elastische stof die zorgt dat kleding een stretch pasvorm krijgt en aanpast aan de vormen van uw lichaam. Dit soort kleding is extra prettig wanneer u lange werkdagen maakt.

Twijfelt u over de keuze bij het kopen van nieuwe kleding? Dan is het nooit een slechte keus om 100% katoenen kleding te kopen. Katoen is van nature sterk en duurzaam en heeft als zeer prettige eigenschap dat het ademt. Met name voor werkkleding is dat ontzettend belangrijk, omdat uw lichaam de gehele dag transpireert tijdens een intensieve werkdag.

Bedrijfskleding met uw reclame: nuttig?

Bedrijfskleding dat binnen uw organisatie gedragen wordt moet uiteraard functioneel zijn. Echter, belangrijker is misschien nog wel dat er goede reclame op staat. U kunt daarbij denken aan een logo op borst hoogte ( het meest voorkomende ) met daarbij een tekst of slogan op de rug. Er zijn 2 manieren hoe uw reclame op uw kledingstuk verwerkt kan worden, namelijk door borduren of bedrukking. Borduren is zeer duurzaam en zal nooit vervagen. Bedrukking kan relatief snel en voordelig gerealiseerd worden in grote aantallen, maar kan met de tijd slijten door dragen en wassen. Wat uw keuze ook is, werkkleding voorzien van uw eigen reclame draagt bij aan een stukje uitstraling en professionaliteit bij uw klanten.

Meer weten over werkkleding of zoekt u een webshop waar u het kunt bestellen, bekijk dan eens Workwear 24 waar u al vanaf 1 kledingstuk kunt bestellen. Ideaal voor ZZP’ers en MKB bedrijven.